Cocktail Bar pentru evenimente by ConsultingBar Events 

" Quality requires knowledge, we know how ! "

About us

Members Area

Ce spun clientii nostrii :

Recent Photos

Recent Videos

1471 views - 0 comments
1502 views - 0 comments
1939 views - 0 comments

Share on Facebook

Share on Facebook

Despre noi / servicii

Cocktail-barul sau barul mobil pentru evenimente este singurul serviciu din domeniul organizarii de evenimente care va diminueaza si va controleaza costurile.

Pentru a beneficia de serviciile noastre se achita un avans din manopera care difera in functie de eveniment, numar de personae si ce alte sevicii mai beneficiati de la ConsultingBar.

Argumente :

- Primul si singurul bar mobil standardizat pentru a oferi doar produse de calitate

- Experienta unei echipe de barmani care au lucrat efectiv cu rulaje mari de comenzi , adica speed-service si calitate

- Asiguram consultatnta pentru achizitionarea bauturilor la pret de furnizor, adica fara adaosurile comerciale la care va vand cei de la sala unde veti avea evenimentul, adica scadeti costurile cu bautura cu cel putin 50% fata de oferta salii de bauturi

- Va asiguram consultanta pentru un necesar de bauturi mult mai mare decat aveti nevoie, astfel in timpul evenimentului nu se ajunge in situatia de a spune invitatilor ca un produs nu se mai poate consuma, gestionam cu multa atentie ce sticle se deschid pentru a diminua costurile finale, astfel la sfarsitul evenimentului se poate verifica tot ce s-a consumat iar diferenta de sticle ramase se returneaza si nu se plateste.

- In cazul in care sala de evenimente nu are suficiente pahare ca sa acopere si cererea de cocktailuri, va punem la dispozitie paharele gratuit, se platesc doar paharele sparte .

- Barul mobil are avantajul ca poate fi plasat oriunde in incinta sau afara din incinta localului(terasa), este complet autonom si special conceput pentru evenimente.

- Pe langa manopera perceputa mai suportati costuri cu consumabilele (menta, paie, fructe pt ornamente), costul mediu pentru consumabile / eveniment este de aproximativ 350 RON si se stabileste in functie de marimea evenimentului si necesarul de gheata pentru cocktailbar daca sala nu detine masina de gheata va indrumam inspre cel mai profitabil furnizor de gheata, cost mediu cu gheata / eveniment aprox. 200 RON

- Daca evenimentul este organizat in alta localitate decat Cluj-Napoca, pretul ramane acelasi dar veti suporta costurile cu carburantul si cazarea pentru barmani

- La un eveniment aveti asigurati doi barman profesionisti, barul mobil si dotarile necesare prepararii cocktailurilor, pretul nu difera daca e un eveniment mai mic ca numar de persoane, pornind de la premisa ca un minim de doi barmani e minimul necesar . Daca evenimentul depaseste 500 de persoane negociem oferta cu mai mult de un bar mobil si mai multi barman in functie de caz.

- Prezenta barului de cocktails va asigura calitatea evenimentului si diminueaza consumul de bere,vin si sucuri, precum si deschiderea multor sticle de bautura care nu e naparat nevoie sa fie deschise de catre ospatari, astfel diminueaza din costurile finale cu bautura care prin intermediul nostru o achizitionati la pret de furnizor(nu pret de raft in magazine !) fara adaos commercial.

- Daca sala care va gazduieste evenimentul va propune un meniu allinclusive care contine si cocktailuri asigurati-va ca nu va ofera doar “longdrinkuri” (Vodca Cola, Whisky Cola, Vodca Orange etc) si tineti cont ca le veti plati pentru toti invitatii o suma fixa calculata cu adaos comercial indiferent daca ei consuma sau nu si daca calitatea serviciilor barmanilor este sau nu la nivel de profesionist sau folosesc ospatarii pentru a va asigura cocktailuri.

- Prin colaboratorii nostrii va indrumam inspre restul serviciilor de care aveti nevoie pentru un eveniment de succes, interesul nostru este aprecierea si multumirea voastra in calitate de clienti, castigul nostru material se realizeaza exclusiv din manopera, astfel beneficiati si de ofertele colaboratorilor nostrii si cartea noastra de vizita se completeaza cu recomandarea dumneavostra.

- In cazul unei prime colaborari va punem la dispozitie parerea directa a clientilor care au mai colaborat cu noi pentru a beneficia de recomandarea si parerea lor vis-à-vis de necesitatea si avantajele de a avea un cocktail bar la evenimentul dumneavoastra. Experienta de peste 6 ani in organizarea cocktailbarului la evenimente ne-a aratat ca din pacate exista si unele firme sau prestatori de servicii care nu fac fata organizarii corecte a unui eveniment, asadar va indrumam inspre partenerii care fac ce promit.

- La cerere furnizam sticle de whisky personalizate direct de la producator din Scotia, whisky The Famous Grouse personalizat cu numle mirilor, data nuntii si un citat la alegere, sticlele sunt importate prin intermediul BDG Romania si se comanda cu cel putin o luna inaintea evenimentului. Prtetul de furnizor nu se modifica daca se comanda sticle personalizate.

 

- Continutul meniului de cocktailuri se poate personaliza gratuit la cerere si se poate adapta oricarui tip de eveniment

- Serviciile asigurate de noi sunt transparente si au la baza peste 10 ani de experienta in domeniu

Barurile noastre:

 

 

 

Meniu cocktails

MENIU COCKTAILS

MOJITO

(menta, lime, sirop zahar, rom, apa minerala)

SEX ON THE BEACH

(vodka, lichior piersici,suc ananas, suc cranberry)

 

LONG ISLAND ICE TEA

(vodka, rom, gin,triple sec, s&s, cola)

 

 

 

 

BULL FROG

(vodka, rom, gin,blue curacao, s&s, RedBull)

 

 

 

 

 

TOKYO ICE TEA

(vodka, rom, gin,lichior pepene galben, s&s, sprite)

 

 

 

ZOMBIE ALIVE

(lime, menta, rom, suc coacaze, suc ananas )

 

PINA COLADA

(rom,piure cocos, suc ananas)

 

 

 

 

 

 

COSMOPOLITAN

(Vodca, triple sec, Cranberry juice,S&S)

 

NEW FASHION COSMOPOLITAN

(vodca, triple sec, suc de coacaze, S&S)

 

 

CAIPIROSKA

(lime, sirop trestie de zahar, vodka)

 

 

STRAWBERRY CAIPIROSKA

(lime, sirop trestie de zahar,piure capsuni, vodka)

CAIPIRISSIMA

(lime, sirop trestie de zahar, rom alb)

STRAWBERRY CAIPIRISSIMA

(lime, sirop trestie de zahar, piure capsuni, rom alb )

 

 

 

KAMIKAZE

(vodka, triple sec, sweet&sour )

 

MELON KAMIKAZE

(vodka, lichior pepene galben, sweet&sour)

BLUE KAMIKAZE

(vodka, lichior Blue Curacao, sweet&sour)

BLUE HAWAIAN

(pina colada mix, rom, blue curacao, suc ananas)

 

Lynchburg Lemonade

(whisky, triple sec, sweet&sour, sprite)

 

 

 

 

 

Long Drinks:

Vodca Tonic

Vodca Cola

Vodca Apple

Vodca Orange

Vodca Fashion

(vodca , suc de coacaze)

Vodca Sangria

(vodca, suc de rodie)

Jager Tonic

Jager Apple

Jager Fashion

(Jagermeister, suc de coacaze)

Whisky Cola

Whisky Apple

Gin Tonic

Cuba Libre / Bacardi Cola

 

 

 

FARA ALCOOL

 

 

GREEN APPLE

(lime, sirop trestie de zahar, suc de mere)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUMMER COOLER

(lime, menta, sirop trestie zahar, suc de coacaze,suc ananas)

 

 

 

 

 

 

CRANBERRY COOLER

(lime, sirop trestie de zahar, suc de cranberry)

 

 

 

LOVE POTION

(piure capsuni, piure banana, piure cocos, suc de portocale)

BANANA DREAM

(piure banana, grenadine, suc de ananas)

NADA COLADA

(piure cocos, suc de ananas)

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

facebook.com/Cocktailbarmobil


                       Cătălin Mărginean & Rusu Vlad